Links

Bibliotheek MCT

Met de Aura Library App kun je vanaf je smartphone of tablet zoeken in de collectie van de bibliotheek, reserveren, verlengen, recensies schrijven en nog veel meer.

Ga naar de App store (iPhone/Pad), Google Play (Androïd) of Microsoft store (Windows Phone), zoek op Aura Library, download de app en maak een account aan met je leerlingnummer (zonder 0).

Je kunt ook gebruik maken van onze site Aura Online Zoeken. Deze is te vinden op de schoolcomputer (ZENworks Algemeen), op de I-pad (schoolbibliotheek) en via deze link.

Heb je vragen hierover: van harte welkom in onze schoolbibliotheek.

Tactus

Tactus richt zich de eerste plaats op mensen die verslaafd zijn of verslaafd dreigen te raken aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, eten of een combinatie daarvan. Hun gedrag kan tot problemen leiden, waardoor ze fysiek en maatschappelijk niet meer goed functioneren.

WRTS

Wrts is een woordjes-overhoorprogramma. Maar niet zomaar een overhoorprogramma. Wrts past de lijst met woorden die worden gevraagd steeds aan.
Wrts is dus een adaptief leerprogramma en richt zich dus niet op wat iemand al weet, maar op wat iemand nog moet leren.

  • Altijd en overal woordjes leren
  • Voor telefoon en tablet
  • Offline lijsten opslaan en overhoren
  • Woorden uitspreken via de app
  • Lijsten synchroniseren met website

https://wrts.nl/signin

Eindexamen

De site mijneindexamen.nl is beschikbaar voor alle examenkandidaten.

Deze site is zodanig ontwikkeld dat deze door examenkandidaten op de smartphone of tablet bezocht kan worden. Uiteraard is  de website ook via de computer goed bereikbaar.

Op de website kan iedere examenkandidaat zijn/haar niveau en vakkenpakket selecteren. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen aangegeven, en na afname van de examens verschijnen de correctievoorschriften online op de site.

Daarnaast geeft de website praktische informatie aan ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, de slaag-/zakregeling, algemene regels en tips.

TweeTalig Onderwijs (TTO)

De site http://www.ikkiestto.nl/ geeft voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) meer achtergrond informatie over het tto-onderwijs.

Tweetalig onderwijs is er op het Montessori College Twente op het  vwo en op het havo/vwo. Op deze site kom je erachter of tto bij jou past. Wie weet kies jij dan voor tto!