single-post.php

2TTO uitwisseling met Valencia

UITWISSELING 2TTO

Sinds vorige week is 2TTO bezig met het tweede gedeelte van de uitwisseling en zijn de Spaanse leerlingen in Nederland.

Met oa de afgelopen dagen op het programma een bezoek aan het stadhuis, beklimming van de stadstoren, een graffiti speurtocht, bezoek aan het techniek muziek Oyfeo. Op zaterdag een sportieg#ve activiteit bij Jump XL, op zondag een familiedag.

En gisteren brachten we met onze Spaanse gasten een bezoek aan FC Twente. Daarna hadden we verschillende workshops op school. Art, Science, PE en Drama. Ter afsluiting van de uitwisseling gingen we bowlen en darten bij Yips, met patat en uiteraard echte Hollandse snacks zoals frikandel en kroket.

Vandaag is er nog een halve dag op school, vanmiddag vertrekken onze gasten weer terug naar Valencia.

Een goede terugreis gewenst!

 

Foto’s zijn te vinden op onze instagram- en facebookpagina

Deel dit bericht