single-post.php

Schoolbibliotheek

De schoolbibliotheek blijft gesloten tot en met de zomervakantie.
Boeken lenen:
Boeken kunnen (tot 25 juni) online gereserveerd worden via de AuraLibraryApp of via MijnAuraspace in Aura Online (schoolbibliotheek op de I-pad.) Als het boek aanwezig is, krijg je een melding via de app dat je het boek kunt ophalen bij de receptie. (Let op: zet de meldingen voor AuraLibrary aan op je mobiele telefoon.)
Boeken die na een week niet zijn afgehaald gaan terug in het systeem, de reservering vervalt daarmee.
Boeken verlengen:
Via de AuraLibraryApp of MijnAuraspace kun je zelf je boeken verlengen (tenzij deze gereserveerd zijn).
Boeken inleveren:
Dit kan altijd, bij de receptie, of in de brievenbus.
Boete:
Over de periode 16 maart – 2 juni hoef je geen boete te betalen. Vanaf 2 juni wordt weer boete berekend, als je boeken te laat inlevert. Heb je een boete (te vinden op je app), dan kan deze contant in een envelop worden afgegeven bij de receptie.

 

 

Deel dit bericht