single-post.php

Fun Park Challenge 3havo en 3vwo

Maandag 27 november deden al onze 3havo- en 3vwo-leerlingen gedurende drie uren mee het Saxion project ‘Fun Park Challenge’.

Diverse scholen van het voortgezet onderwijs gaan ieder jaar in december tijdens de ‘Fun Park Challenge’ de strijd aan om het beste pretparkontwerp.

De ambassadeurs van de Studentenpool Bètatechniek gaven vandaag voorbereidende modules en er werd gekeken naar de interessegebieden van de leerlingen; deze worden vervolgens gelinkt aan technische functies en opleidingen. De Fun Park Challenge is dan ook ter ondersteuning van de profielkeuze.

Op school vond de selectie van de deelnemende teams plaats en de beste leerlingen van de deelnemende scholen komen met hun teams bij Saxion voor de eindstrijd. De Fun Park Challenge is een samenwerking van Saxion, Avonturenpark Hellendoorn en Reef-Infra B.V.

Deel dit bericht